Ex Erica Meiland richt pijlen op Katja Schuurman: ‘Binnenkort wandelen’

Ex Erica gaat Katja stalken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wat begon als onschuldig wandelen is uitgelopen op een slaande ruzie: Sander van Betten en Erica Meiland kunnen elkaar niet meer luchten of zien. Maar nu lijkt het erop dat Sander zijn pijlen op een ander heeft gericht. Hij wil namelijk gaan wandelen met Katja Schuurman…

Moddergooien naar Erica

Hoewel Erica nog altijd ontkent, blijft Sander erbij dat hij een relatie met haar gehad heeft. ,,Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd”, onthulde hij onlangs in weekblad Story. ,,Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?”

Vervolgens openbaarde hij een aantal berichten die verstuurd waren tijdens zijn relatie met Erica. Hij stelde meteen een ultimatum: als ze niet zou stoppen met liegen, zou hij nóg meer berichten openbaar maken.

Maar daarmee was het moddergooien nog niet klaar. Toen een aantal bedrijven aankondigden te stoppen met samenwerken met de familie Meiland, stond Sander weer vooraan in de rij. Via zijn Twitter-account moedigde hij het boycotten aan en zei hij dat de familie aan de keukentafel ‘nog veel erger over moslims praten’.

‘Binnenkort wandelen met Katja Schuurman’

Maar nu lijkt Sander zijn pijlen toch gericht te hebben op een andere BN’er. Het nieuws dat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk de relatie hebben verbroken, kwam ook bij Sander terecht. Hij ziet het wel zitten om net als met Erica, ook met Katja te gaan wandelen. ,,Binnenkort maar eens wandelen met Katja Schuurman”, twittert hij.

Hoewel Sander in een volgende tweet benadrukt dat Katja eigenlijk ‘veel te jong’ is, wordt de opmerking door andere Twitteraars niet gewaardeerd. ,,Ik vraag me af of Katja Schuurman met een non Gentleman wil wandelen? Je wil zo graag een BN’er, voor je eigen ego”, reageert iemand. En een ander: ,,Eerst Erica en nu dit, te zielig voor woorden!”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDFREEK VAN NOORTWIJKKATJA SCHUURMANMEILANDMEILANDJESSANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck