Ex Gaby Blaaser: ‘Ik was gebroken’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Gaby Blaaser maakte in december bekend dat ze zwanger is van haar vriend Robin. Ex Danny Volker was op z’n zachts gezegd woest. In Big Brother vertelt Danny dat hij gebroken was na de break-up. „Ze was echt de liefde van mijn leven.”

Tegen medekandidaat Ali vertelt Danny over de heftige periode. „We waren anderhalf jaar samen en het is nu ongeveer zes maanden uit. Ik ben goed gekwetst geweest.”

Lijdensweg

Alsof de breuk nog niet erg genoeg was voor Danny, bleek dat Gaby drie weken later met zijn collega naar het strand was geweest. „Ze waren daar samen gespot en ik werd helemaal gek.” Hij geeft ook toe dat hij toen nog hartstikke verliefd op haar was.

‘Ongelukje’

De grootste klap voor Danny kwam in december 2022 toen Gaby bekendmaakte dat ze zwanger is van haar nieuwe vriend Robin, de collega van Danny. „Het beste ongelukje ooit”, schreef ze bij haar Instagrampost. „Kun je nagaan hoe heftig dat is. Dat is ziek”, vertelt Danny.

Heftige verhalen

Ondertussen gaan er de meest heftige verhalen rond over de vader van Gaby’s ongeboren kindje. Robin zou namelijk een tweede vriendin hebben en samen met haar pikante feesten bezoeken… De dame in kwestie zou Zoe heten en Robin zou zelfs samen met haar en haar kinderen op vakantie gaan afgelopen zomer. Deze vakantie zei hij af en ging met Gaby, waar Zoe via social media achterkwam. Dit bracht Yvonne Coldeweijer naar buiten op haar juicekanaal Lifeofyvonne. Op deze bewuste vakantie zou Gaby zwanger zijn geraakt van ‘het beste ongelukje ooit’.

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck