Ex Gaby Blaaser woest: ‘Wij hadden samen een kinderwens’

Ex Gaby is WOEST
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gaby Blaaser en haar vriend Robin brachten gisteren het grote nieuws naar buiten dat ze samen een kindje verwachten. Maar niet iedereen is blij met dit nieuws. Danny Volker, met wie Gaby tot voor kort nog samen was, is woest. ,,Hij geeft aan dat hij Gaby hypocriet vindt omdat zij samen al een kinderwens hadden”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Na haar deelname aan het programma ‘The Bachelorette’ is Gaby met verschillende mannen samen gezien. Zo was ze een tijdje aan het daten met Rick de Veth en daarna kreeg ze een relatie met personal trainer en sportschoolhouder Danny Volker. Gisteren bracht ze het grote nieuws naar buiten dat ze haar eerste kindje verwacht. Gaby is niet zwanger van Danny, maar van haar nieuwe vriend Robin, met wie ze inmiddels alweer een paar maanden samen is.

‘Hypocriet’

Dat Gaby zo snel zwanger is geworden zit Danny dwars. ,,Hij geeft aan in zijn omgeving dat hij Gaby hypocriet vindt”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Zij hadden namelijk samen een kinderwens en zij is tijdens hun relatie met de pil gestopt.”

Geen ongeluk?

Maar omdat Gaby geen gevoelens meer had verbrak ze uiteindelijk de relatie. Dat ze al snel een nieuwe vriend heeft was voor Danny dan ook zwaar. Al helemaal toen hij erachter kwam dat ze na twee maanden al zwanger van hem was. Gaby en Robin noemen de zwangerschap een ‘ongelukje’, maar Danny gelooft daar niets van. ,,Hij gelooft dat ze gewoon niet meer opnieuw aan de pil is gegaan en dit geen ‘accident’ is, zoals Gaby haar zwangerschap noemt”, aldus Coldeweijer.

‘Meerdere vriendinnen’

Ook gaan er geruchten rond dat Robin ondertussen afspreekt met andere dames. ,,Robin werkt bij mij in de buurt en hij heeft hier in de tussentijd gewoon nog zijn scharrels. Eén daarvan afgelopen weekend nog”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Ook werd hij vorige week nog gespot met een dame in een tuincentrum. ,,Inkopen doen voor een gezellige kerst…”, vertelt een andere bron.

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie