‘Ex’ Gordon wil nooit meer contact

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De man in wie Gordon dacht zijn liefde gevonden te hebben zet zijn juridische stappen tegen de presentator toch door. Hij wil niks meer met de realityster te maken hebben.

Advocaat

Advocaat Vincent van der Velde bevestigt na berichtgeving hierover van Omroep Flevoland dat het kort geding op 9 april dient voor de rechtbank in Lelystad.

Van der Velde zegt dat zijn cliënt wil dat Gordon hem volledig met rust laat en dat gebeurt nu nog niet. Wel gaat hij komende week weer om de tafel met de advocaat van Gordon omdat de man het liefst geen rechtszaak wil. “Maar dan moet het zoeken van contact in iedere vorm stoppen. Mijn cliënt wil enkel rust en door kunnen gaan met zijn leven. De laatste posts van Gordon op sociale media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water”, aldus Van der Velde.

Smaad

De kwestie leek vorige week nog opgelost. Gordon werd beschuldigd van smaad en laster nadat hij foto’s van hem met zijn vermeende nieuwe liefde op sociale media had gepost. Ook had de presentator de naam van de man erbij gezet. De man claimt echter dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eiste dat alle foto’s waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van sociale media werden verwijderd. Gordon gaf daar uiteindelijk gehoor aan waarmee de zaak met een sisser leek af te lopen.

Zaterdag rakelde Gordon de kwestie weer op via sociale media. “Dat gevoel dat je een kogel voor iemand zou opvangen maar dat je erachter komt dat hij de trekker overhaalt”, schreef de 49-jarige Gordon op Instagram en Facebook. Hij plaatste daarbij de hashtags #verradendoordeliefde en #waarheidwintaltijd.

https://www.instagram.com/p/Bfkn5y0ngCj/?taken-by=gordonheuckeroth

BuzzE

 

 

Tags

ADVOCAATEXGORDONKEVIN BULGACLIEFDERECHTERSMAAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck