Ex Harry klapt uit de school: ‘Blij dat ik van hem af was’

Ex Prins Harry klapt uit school
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een ex-vriendin van prins Harry zegt blij te zijn dat de relatie geen standhield. ,,Hoewel het destijds verdrietig was, heb ik geluk dat de relatie van korte duur was.”

Paparazzi kampeerden voor haar huis

Het 35-jarige model Florence ging in 2011 uit met Harry, maar worstelde met de media-aandacht die gepaard gaat met het daten van een lid van de koninklijke familie. In Stella Magazine vertelt ze dat haar privacy direct eindigde toen het paar voor het eerst uitging.

De levensstijl die ze vervolgens kreeg was onhoudbaar. Haar schoolvrienden werden continu verhoord en de paparazzi kampeerden voor haar huis. ,,Ik neem mijn petje af voor de mensen die de levensstijl aankunnen, ik kon het echt niet”, aldus Florence in Stella Magazine.

Florence is blij dat ze van Harry af is

Het mediacircus rondom de relatie beschrijft ze als zo heftig, dat ze worstelde met postnatale depressie. Uiteindelijk was de relatie maar van korte duur, iets waar Florence achteraf blij mee is. ,,Hoewel het destijds verdrietig was, heb ik geluk dat de relatie van korte duur was.”

Hoewel Florence en Harry nadat de relatie strandde op een aantal dezelfde evenementen zijn gezien, zou Harry naar verluidt de banden met zijn ex-vriendin hebben moeten verbreken toen hij met Meghan begon te daten.

Tags

EX-VRIENDINMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie