Ex Harry Mens opgepakt wegens handel in drugs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de nieuwe BOOS-aflevering staat Chanel Lohuis, de ex van Harry Mens, centraal. Chanel heeft een webshop genaamd Eronature waar ze lustopwekkende middelen verkoopt. Hoewel klanten denken dat ze een biologisch middel kopen, blijkt het daadwerkelijk om de drug 3-MMC te gaan.

In BOOS doet een gedupeerde, die anoniem wil blijven, zijn verhaal. Omdat hij op zoek was naar een lustopwekkend middel, kwam hij terecht op Eronature, de webshop van Chanel. Chanel verkoopt het middel onder de naam ‘Spanish lust’. De gedupeerde dacht dat het om een biologisch middel ging, dus besloot hij het te kopen.

‘Het is 3-mmc’

Toen de gedupeerde het middel innam, kwam hij er al snel achter dat hij zich anders begon te voelen. ,,Het begon dat mijn beeld wazig werd”, legt hij in BOOS uit. ,,,Daarna merkte ik dat ik best wel op mijn wangen begon te kauwen. Ik werd ook misselijk, ook over mijn nek gegaan daarna. Ik heb denk ik tot acht uur ’s ochtends op de bank gezeten, helemaal aan het trippen eigenlijk.”

De gedupeerde had direct door dat het foute boel was en besloot de volgende dag nog een keer op de website te kijken. ,,En toen zag ik direct bovenaan een review die was twee dagen daarvoor geplaatst met ‘het is 3-MMC, kijk uit’. Toen schrok ik al een beetje. Toen dacht ik al klotezooi.”

Chanel verwijdert review

Hij besloot het er niet bij te laten zitten en stuurde Chanel, de eigenaar van de webwinkel, een bericht dat hij het middel gaat laten testen op 3-MMC. ,,Toen belde ze mij, heel lacherig eigenlijk, van: ‘Dan heb je te veel genomen’. Een beetje minachtend ook. Toen wees ik haar ook op die review en twee minuten later was die review weg.”

Aangifte

Tim Hofman besluit Chanel op te zoeken om haar te confronteren. Wanneer Tim zegt dat er 3-MMC in de Spanish Lust zit, loopt Chanel snel weg. Het team van BOOS krijgt haar niet meer te pakken, waarop de gedupeerde zegt dat hij aangifte gaat doen.

,,Van Chanel hebben we niets meer gehoord”, sluit Tim de uitzending af. ,,Maar wel van de politie, want de aangifte van onze gedupeerde, de uitslagen van de VU en ons onderzoek, was aanleiding om de zaak op te pakken.”

Kort voor de BOOS-uitzending kreeg Tim een bericht van de politie waarin staat dat er op 30 augustus twee verdachten zijn aangehouden.

Tags

BOOSHARRY MENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck