Ex in shock om uitspraken Tygo Gernandt: ‘We zijn NIET samen’

Tygo fantaseert relatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tygo Gernandt maakte vorige week vol trots bekend dat hij en Dianne van der Eng weer samen zijn. Maar volgens Dianne is hier niets van waar. ,,Ik ben écht verbaasd!”

Tygo maakte een jaar geleden de breuk met Dianne bekend, maar vorige week onthulde hij dat ze inmiddels weer gelukkig samen zijn. ,,Ik had dat toen niet zo moeten zeggen”, vertelde Tygo aan weekblad Weekend. ,,We zijn altijd zoekende geweest naar elkaar. Ik hou zó ontzettend veel van Dianne en ik ben zó verliefd op haar. Het is een prachtmens. Vorige week waren we nog samen ergens.”

Uit elkaar

Dianne is in shock om de uitspraken van Tygo. ,,We zijn juist definitief uit elkaar”, zegt ze tegen Weekend. ,,Ik was echt verbaasd door wat hij zei. Er is nogal veel gebeurd in onze relatie. Het werkt gewoon niet. Het is ook moeilijk om een relatie te hebben met iemand die elke dag drinkt in de kroeg, maar ook echt élke dag. Dat is voor mij een van de redenen. Ik ben vrijgezel.”

‘Veel blabla’

Wel stuurt Tygo haar nog vaak berichtjes. ,,Dat hij zoveel van me houdt en me mist. Het is veel blabla”, vervolgt ze. ,,Ik was heel erg verliefd op hem, maar qua relatie is het ellende. Hij heeft erge bindingsangst. Hij wil heel veel, maar in de praktijk gebeurt er weinig. Het is niet dat hij dingen met me ondernam. Het was allemaal een beetje karig. Ik denk dat hij wel droomt van een boerderij met dieren en kinderen, maar dat het nooit gaat gebeuren.”

Nicolette Kluijver

Volgens Juicechannel zou Tygo tijdens de relatie met onder meer Nicolette Kluijver contact hebben gehad. Wat is daar van waar? ,,Er is gewoon veel gebeurd”, zegt Dianne daarover. ,,Ik ga er verder niet op in.”

Tags

TYGO GERNANDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck