Ex Johnny de Mol op oorlogspad: ‘machtsmisbruik komt niet als een verrassing’

Shima Kaes op oorlogspad
Door: Lola van Leeuwen
23-01-2023

Shima Kaes wil gerechtigheid. Dit laat de ‘mishandelde’ ex-verloofde van Johnny de Mol blijken door statements te maken op haar Instagram account en wijst naar het Openbaar Ministerie…

Quotes zoals ,,machtsmisbruik komt niet als een verrassing” en ,,de pil die iedereen wil maar niet lijkt te slikken” verwijzend naar een pil waar ‘truth’ (waarheid) op staat, deelt Shima op haar Instagram Stories.

‘Never give up’

Het is duidelijk dat deze teksten een sneer zijn naar onder andere het Openbaar Ministerie. Kaes tagt namelijk het OM in al haar Stories. In haar laatste post laat de Iraans-Siciliaanse vrouw weten nooit op te geven. “#never” schrijft ze erbij en noemt daarbij Nederlands top van fiscalist en juridisch adviseur Karim Aachboun.

Het is niet de eerste keer dat Kaes quotes online plaatst om statements te maken. Haar Instagram-account staat er vol mee. Reality_FBI valt het op: ,,Shima lijkt op oorlogspad te zijn”, aldus het juice-kanaal.

Zwijggeld

In 2021 beweerde Shima dat familie De Mol haar zwijggeld heeft geboden, om de vermeende mishandeling door haar ex Johnny voor zich te houden. ,,Dit aanbod heb ik afgewezen en ik heb dus nooit geld ontvangen”, aldus Kaes.

Meer DenD