Ex-K3 Karin opgelicht door Vinted: ‘Jas van 2000 euro’

Ex-K3 opgelicht door Vinted
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ex-K3’tje Karin Damen is opgelicht door Vinted, een app waarop je tweedehandskleding kan kopen en verkopen. Karin wilde haar dure jas verkopen, die nieuw zo’n 2000 euro kost, maar is opgelicht. ,,Geld kwijt én jas kwijt.”

2000 euro

Wanneer een kledingstuk nog in goede staat is maar je het niet meer draagt, kun je ervoor kiezen om het te verkopen via de app Vinted. Karin Damen wilde haar dure Etro-jas verkopen, en omdat hij nog in een goede staat was wilde ze er een mooi bedrag voor hebben. Uiteindelijk ging ze er toch mee akkoord om de jas te verkopen voor een lagere prijs dan ze had gewild.

Maar de koper had slechte bedoelingen. Karin had de jas netjes opgestuurd, maar de koper gaf aan dat er iets mis was met het pakketje en weigerde om ervoor te betalen. Wanneer dat gebeurt, schrijft Vinted het geld niet over op de rekening van de verkoper. Karin heeft de jas dus wel opgestuurd, maar geen geld ontvangen. En dat terwijl de jas rond de 2000 euro heeft gekost.

‘Verkoop nooit meer via Vinted’

,,Zo net opgelicht. Geld kwijt én jas kwijt. Wat gaan jullie hier aan doen?”, schrijft Karin op Instagram terwijl ze Vinted in het bericht tagt. Ze plaatst er een foto van de jas bij, die in perfecte staat lijkt te zijn.

Het is onduidelijk of Karin de jas of haar geld terug zal krijgen. Haar volgers laten in de reacties weten vaak hetzelfde meegemaakt te hebben. ,,Net hetzelfde meegemaakt”, reageert een volger. Een ander raadt aan de app niet meer te gebruiken. ,,Verkoop nooit meer via Vinted!”

Tags

K3OPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck