Ex-man Anne Heche: zoon heeft het erg zwaar, maar is sterk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Coleman ‘Coley’ Laffoon, de ex-man van de vrijdag overleden actrice Anne Heche, zegt dat hun zoon het logischerwijs “erg zwaar” heeft met haar dood. Volgens Laffoon is de 20-jarige Homer wel sterk. “Het gaat komt goed met hem”, zegt hij in een video op Instagram.

“Met Homer gaat het oké. Hij is natuurlijk aan het rouwen en het is zwaar, erg zwaar, zoals iedereen zich vast wel kan voorstellen. Maar hij is omringd door familie en hij is sterk”, zegt Laffoon, die van 2001 tot en met 2009 met Heche getrouwd was.

Laffoon bedankt zijn volgers voor alle lieve berichten. “Het is zwaar voor me, voor mijn familie en heel zwaar voor Homer. Maar we hebben elkaar en we krijgen veel steun. Het gaat goed met ons komen.”

Mooie momenten

Over zijn ex-vrouw spreekt Laffoon vol liefde. “Bedankt voor alle mooie momenten, het waren er zoveel. Zie je aan de andere kant. In de tussentijd zorg ik voor onze zoon. Het komt goed met hem. Ik hou van je.”

De 53-jarige Heche reed vorige week vrijdag met haar auto een huis in. Ze liep ernstige hersenschade op en lag in coma. Vrijdag werd bekendgemaakt dat ze hersendood is verklaard en wettelijk gezien dus is overleden. Heche laat naast Homer ook een 13-jarige zoon uit een andere relatie achter.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie