Ex-man Anne Lok wist niets van zwangerschap

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Anne Lok zou al zeven maanden het kind dragen van Alexander Pechtold. De abortus die Anne in april heeft ondergaan is niet succesvol geweest. Dat maakte weekblad Story vandaag bekend. Het bizarre verhaal krijgt nóg een opmerkelijke wending. De ex-man van Anne, Fred Neve, weet namelijk helemaal nergens van! En dat terwijl de twee minstens drie kinderen samen hebben.

Abortus

De maîtresse van Pechtold heeft drie kinderen met Fred Neve, een tweeling die zowel van Fred als van Alexander kan zijn, en over twee maanden bevalt ze van haar zesde kind. Anne weet zeker dat dit kind wél van Pechtold is. In januari 2019 is ze uitgerekend.

Het nieuws dat ze zwanger is komt voor velen onverwachts. Zelfs voor de vader van het kind én voor haar ex-man. Ze beweert namelijk in april abortus te hebben gepleegd, maar die is dus niet succesvol geweest.

Contact

Onlangs kwam de hele affaire tussen Alexander Pechtold en Anne Lok, die destijds gemeenteraadslid van D66 in Meppel was, uit. De twee ontmoetten elkaar in 2014 tijdens een partijweekend. De vonk sloeg over, en ondanks dat ze allebei een partner hadden stortten ze zich volop in hun verliefdheid.

De geboorte van de tweeling zorgde voor de eerste scheurtjes in de relatie van Alexander met Anne. Hij wilde dat ze een abortus liet plegen, maar zij weigerde. De politicus kwam na de geboorte van de twee meisjes op kraambezoek, en later ging hij met Anne zelfs nog op vakantie. De relatie liep stuk toen Anne nog een keer zwanger bleek te zijn. Dit keer was er geen twijfel over mogelijk; Alexander was de vader. Hij wilde wederom dat zij abortus liet plegen, en dit keer gaf ze gehoor aan zijn wens in de hoop de relatie tussen hen te redden. Tot haar grote verdriet liet Alexander een dag na de abortus weten toch geen toekomst samen te zien met Anne.

Het is onduidelijk of ze op dit moment nog contact hebben met elkaar. Beiden zijn uit de partij D66 gestapt.

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOKD66FRED NEVEKINDMEPPELTWEELINGVREEMDGAANZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck