Ex-minnaar Sander woest op Erica Meiland: dreigt gezamenlijke foto’s te publiceren

Ex-minnaar Erica Meiland woest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De ex-minnaar van Erica Meiland, privédetective Sander van Betten, is woest. Hij voelt zich in de maling genomen omdat Erica nog altijd ontkent dat ze een relatie gehad hebben. ,,Moet ik onze gezamenlijke foto’s publiceren?”, dreigt hij.

‘Erica liegt’

Dat Sander de relatie met Erica zou hebben verzonnen, is volgens hem onzin: zíj is juist degene die liegt. ,,Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd”, onthult hij in weekblad Story. ,,Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?”

Volgens biograaf Jan Dijkgraaf haalt Erica in haar biografie hard uit naar Sander. ,,Sander dacht dat hij een relatie had met Erica, maar daar dacht zij anders over. Er is echt niets gebeurd”, zei de biograaf onlangs.

Wanneer Sander geconfronteerd wordt met de woorden van Jan, reageert hij verbaasd. ,,Dat vind ik een vreemd verhaal. Lag Jan Dijkgraaf tussen ons in bed?”

‘Het boeit me niet wat er staat’

Maar ondanks dat hij boos is, wil hij niet met modder gooien. Hij heeft namelijk geen ruzie met Erica en begrijpt ook niet waarom niemand mag weten dat ze een relatie hebben gehad. ,,We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Dus ik begrijp het probleem niet. We hebben geen ruzie of problemen gehad.”

De biografie van Erica verschijnt later deze maand, maar Sander is niet van plan het boek te gaan kopen. ,,Het boeit me niet wat er in dat boek staat. Ik ben niet van het boek te kopen, maar lees in de media wel wat er over me wordt geschreven. Dan moet ik daarna maar gaan kijken of ik daar wat tegen ga doen.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA EN SANDERERICA MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMEILANDMEILANDJESSANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie