Ex-minnares doet nieuwe onthullingen over geheime relatie met Zweedse koning

Minnares doet onthullingen over relatie met Carl Gustaff
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Zweedse koning Carl Gustaf heeft zich de afgelopen jaren voortdurend moeten verdedigingen tegen affaire-geruchten. Nu doet de vrouw met wie hij een geheime relatie zou hebben gehad nieuwe onthullingen.

Van de Zweedse koning is bekend dat hij een zwak had voor beeldschone vrouwen, maar in 2010 lekte uit dat hij een jaar lang een geheime relatie had gehad met de negentien jaar jongere zangeres Camilla Henemark.

Ontmoetingen

Camilla vertelde destijds in de media over haar vele ontmoetingen met de Zweedse koning. ,,Hij lachte altijd, giechelde als een kind. Toen we elkaar ontmoetten, was het als een fantasiewereld waarin we konden spelen.”

Het gerucht was een harde klap voor koningin Silvia, de vrouw van Carl Gustaf. Om het vertrouwen van zijn volk en zijn familie terug te winnen, ontkende hij de affaire in Zweedse media. Maar nu heeft Camilla wéér openlijk gesproken over de vermeende affaire. Dit keer komt ze zelfs met nieuwe onthullingen.

‘Twee jaar lang’

In de tv-documentaire ‘Kungen med två ansikten’, wat ‘de koning met twee gezichten’ betekent, onthult Camilla dat ze Carl Gustaf vrij intensief zou hebben gezien gedurende een periode van twee jaar. Maar omdat de omgeving van de Zweedse koning vermoedens kreeg, konden de twee elkaar steeds minder zien. ,,De tijd was soms kort. We hadden een uur, en dat is geen manier om tijd door te brengen”, vertelt ze.

‘Chaotisch’

Camilla zou de vermeende relatie uiteindelijk hebben beëindigd omdat de geheimhouding te ‘chaotisch’ voor haar was geworden. Tot nu toe heeft Carl Gustaf nog geen reactie gegeven op de nieuwe onthullingen van zijn vermeende ex-geliefde.

Camilla is bekend als zangeres van de band Army of Lovers:

Tags

AFFAIRECARL GUSTAFGEHEIMPIKANTRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie