Ex-minnares Peter R. de Vries gaat trouwen!

Door: Tanja Brouwer
06-05-2019

De voormalig minnares van Peter R. de Vries, Leonie Kragt, heeft weer geluk in de liefde gevonden! Op Facebook maakt haar nieuwe vriend prachtig nieuws bekend: ze gaan trouwen!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kind

In 2010 werd de misdaadverslaggever gezien met Leonie Kragt, destijds eindredactrice van RTL Boulevard. Ze leerden elkaar kennen op de werkvloer. Peter R. was destijds getrouwd Jacqueline, maar hij en zijn vrouw hadden een open relatie. Hun affaire kwam groot in het nieuws toen bleek dat Leonie zwanger was. Het stel beweerde dat een bevriende homo zijn zaad aan Leonie had gegeven en dat het kindje dus niet van Peter R. is. Helaas liep hun relatie op de klippen, maar gelukkig voor Leonie liep zij toch nog de ware tegen het lijf.

Het gaat om Roland Reinders. Hij schrijft in een Facebookpost het volgende: ,,Afgelopen weekend waren we op de precieze plek waar we elkaar 23 jaar geleden voor het eerst zagen, waarna we elkaar uit het oog verloren. Na 22 jaar bijna dezelfde paden te hebben bewandeld en heel veel dezelfde mensen ontmoet, zijn we elkaar weer tegengekomen en gaan we volgende week onszelf aangeven bij het gemeentehuis omdat we 13 september gaan trouwen.”

Fotograaf

Net zoals Leonie werkt ook Roland in de mediawereld. Hij is fotograaf en heeft onder andere de jury van Heel Holland Bakt, Beau van Erven Dorens en Dave Roelvink gefotografeerd.

Meer DenD