Ex-minnares van Pechtold is bevallen!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Anne Lok, de ex-minnares van Alexander Pechtold, is bevallen! Dat maakt weekblad Story bekend. Het zou een jongetje zijn en Anne heeft hem de naam Jippe gegeven.

De komst van Jippe zou de Meppelse dolgelukkig hebben gemaakt. Volgens het tijdschrift is Alexander op de hoogte van de geboorte, maar het is onduidelijk of hij al contact met Anne heeft opgenomen. Anne heeft altijd in het midden gelaten of het kindje van Pechtold of van een andere man is.

Abortus

Anne Lok en Alexander hadden jaren een affaire die er zelfs voor zorgde dat Anne Lok en haar toenmalige man, waarmee ze drie kinderen heeft, uit elkaar gingen. Toen Anne Lok zwanger bleek te zijn, zou Pechtold haar hebben gedwongen tot een abortus. Ze had de pillen geslikt, maar toch overleefde het vruchtje het. In oktober maakte de vrouw bekend nog steeds zwanger te zijn.

Het gezin van Anne Lok bestaat sinds kort dus uit zes kinderen. Haar ex-man Fred is sowieso de vader van de oudste drie, maar wie de vader is van de tweeling die nu twee jaar oud is, heeft Anne nooit verteld. Destijds had ze een relatie met Alexander maar ook was ze een keer met haar ex-man het bed in gedoken.

Tags

ANNE LOKBEVALLENKINDMINNARESPECHTOLDTWEELINGZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck