Ex-minnares woest op Schoemacher

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ex-minnares Anja van Robert Schoemacher is woest. De plastisch chirurg vertelde onlangs aan weekblad Story dat hij zijn dochter Andjelica, die hij samen met Anja kreeg, regelmatig telefonisch spreekt en dat hij hoopt dat ze in de toekomst contact hebben. Volgens Anja hebben de twee elkaar al vijf jaar niet gesproken of gezien. 

Geheim

Een e-mailtje zo nu en dan, dat is het enige contact wat er tussen Anja en Robert is, vertelt Anja aan weekblad Story. De twee hebben acht jaar lang een relatie gehad, nadat de vonk oversloeg in de kliniek van Robert. Anja was eerst een van de cliënten van Robert en later werd ze consulent in zijn praktijk. Na vier jaar werd dochter Andjelica geboren. De twee hebben nooit samengewoond, want samen met Andjelica en twee dochters verhuisde Anja naar Brabant, terwijl Robert in Den Haag woonde. ,,Hij kreeg zijn dochter zo vaak te zien als kon”, vertelt Anja. ,,Bij ons thuis of ergens in de Scheveningse duinen of in een dorpshotel waar niemand hem zou zien of herkennen.” De relatie tussen de chirurg en Anja was geheim, want Robert was toen getrouwd met zijn inmiddels ex-vrouw Monique. 

Claudia

Toen Robert een relatie kreeg met Claudia, veranderde de verstandhouding tussen Robert en Anja. ,,Claudia vertrouwde Rovert niet met mij samen, als hij zijn dochter in Brabant bezocht. De achterdocht kwam tussen hem en zijn dochter in te staan, heel tragisch allemaal.” Volgens Anja mocht ze Robert van Claudia niet meer zien en moest ze haar dochter afzetten op de stop bij het huis van Robert en haar daar ook weer ophalen. Uiteindelijk zagen vader en dochter elkaar steeds minder, deels door Robert zelf. Want hij verhuisde volgens Anja meerdere keren, maar gaf nooit zijn nieuwe woonadres door. Inmiddels in Andjelica zeventien jaar oud, en de kans dat ze op haar achttiende haar vader gaat opzoeken, is volgens Anja erg klein. ,,Onze dochter is door het verleden in zichzelf gekeerd, Ze heeft haar eigen wereldje gecreëerd met vriendinnen, volwassen zussen en een moeder die er altijd is.”

Tags

AFFAIRECLAUDIA SCHOEMACHERDOCHTERKINDMINNARESROBERT SCHOEMACHERVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck