Ex: ‘Owen Wilson heeft 3-jarige dochtertje nog nooit ontmoet’

Door: Charlotte Wijnen
14-10-2021

Volgens Varunie Vongsvirates, de ex-vriendin van acteur Owen Wilson, is hij nooit een vader geweest voor zijn dochtertje Lyla. Onlangs werd het meisje drie jaar, maar Owen was niet aanwezig op het feestje. Hij heeft haar zelfs nog nooit ontmoet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ze heeft een vader nodig’

Een vaderschapstest wees drie jaar geleden uit dat Owen Wilson dochter Lyla heeft verwekt, maar een vader is de acteur nog niet geweest voor het meisje. ,,Niet alleen wil hij niets met haar opvoeding te maken hebben, hij heeft haar zelfs nog nooit ontmoet”, vertelt Varunie aan Daily Mail. En dat terwijl hij met zijn twee andere kinderen, tienjarige Robert Ford en zevenjarige Finn, wél tijd doorbrengt.

Varunie legt uit dat Owen wel financieel helpt. Eind 2019 berichtten Amerikaanse media dat hij heeft ingestemd met een maandelijks alimentatiebedrag van 25.000 dollar. ,,Maar daar draait het mij helemaal niet om”, legt ze uit. ,,Ik wil dat hij deel uitmaakt van Lyla’s leven, want elk kind zou zijn vader moeten kennen als dat mogelijk is. Ze heeft een vader nodig.”

Ook niet bij haar verjaardag

Onlangs deelde Varunie een foto van Lyla op Instagram. Dat deed ze naar aanleiding van haar derde verjaardag. Volgens Varunie was Wilson niet aanwezig op haar feestje. ,,Het is erg ironisch dat Owen steeds opnieuw gecast wordt als bezorgde vader in films en series, terwijl hij zijn eigen dochter niet eens kent!”

BuzzE

Meer DenD