Ex Rachel Hazes moet drie jaar de bak in

Klaas moet drie jaar de cel in
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voormalig No Surrender-kopstuk Klaas Otto, de ex-geliefde van Rachel Hazes, wilde net van een vakantie in Spanje gaan genieten toen hij te horen kreeg dat hij drie jaar de bak in moet. ,,Ik moet het nog even laten bezinken.”

Voormalig No Surrender-kopstukken Klaas Otto, Henk Kuipers en Rico R. zijn in hoger beroep veroordeeld tot jarenlange celstraffen wegens het leiden van een criminele organisatie. Eerder kreeg Klaas hiervoor van de rechtbank 2,5 jaar gevangenisstraf opgelegd. Nu, in hoger beroep, is dat zelfs drie jaar geworden.

Opnieuw veroordeeld

De drie kopstukken waren in de ogen van de rechters bepalend voor het jarenlang in stand houden van de inmiddels verboden organisatie. Rico R. kreeg net als Klaas drie jaar opgelegd en Henk Kuipers kreeg de hoogste straf: 8,5 jaar.

Relatie Rachel

Na zijn kortstondige relatie met Rachel ging Klaas weer terug naar zijn vorige vriendin Gracia Kraus. Dat kwam niet alleen hard binnen bij Rachel, maar ook bij Melissa, de dochter van Klaas. ,,Rachel is zó anders dan Gracia”, vertelde Melissa in weekblad Story. ,,Ze is zo lief en heeft een hart van goud.”

Toch is Klaas nog steeds gelukkig met Gracia. Momenteel zijn ze zelfs aan het genieten van een vakantie in Spanje. Maar toen kreeg Klaas plotseling het bericht dat hij voor drie jaar de bak in moet.

‘Komt heel hard binnen’

,,Ik ben nu in Spanje en ik hoor net dat ik drie jaar gevangenisstraf gekregen heb in Nederland”, vertelt Klaas in Instagram Stories. ,,Ik ben in 2016 uit de club gestapt, uit No Surrender, en de meeste feiten zijn in 2018 gepleegd, terwijl ik in detentie zat.”

Klaas is duidelijk aangeslagen en moet het bericht nog even verwerken. ,,Ik ben in 2016 gearresteerd, dus bij mij komt het heel hard binnen. Ik moet het nog even laten bezinken.”

Tags

gevangenisstrafHazesKlaas OttoRachel Hazesveroordeeld

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie