Ex Rob Kemps zit er helemaal doorheen: ‘Ziet kinderen een middag in de week’

Miriam is helemaal klaar met leugenaar Rob
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl Rob Kemps de liefde aan het vieren is met zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver, zou zijn ex Miriam Swinkels er helemaal doorheen zitten. Volgens een insider komt Rob zijn afspraken niet na en ziet hij zijn kinderen maar één middag in de week.

Rob heeft zijn gezin met jonge kinderen in de steek gelaten om ervandoor te gaan met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Zijn ex Miriam heeft het zwaar: ze is niet alleen haar man kwijt, maar de zorg van hun twee kinderen komt ineens volledig op haar schouders te liggen.

‘Een keer in de week’

Volgens een insider komt Rob zijn afspraken naar Miriam niet na. ,,Zijn ex zit er helemaal doorheen… Echt sneu”, vertelt de bron in gesprek met Yvonne Coldeweijer. Ook zou Rob zijn twee kinderen maar heel weinig zien. ,,Volgens mij één keer in de week een middag.”

Kritiek

Rob lijkt vooral bezig te zijn met zijn nieuwe liefde. Van etentjes tot aan vakanties: alles wordt gedeeld op Instagram. Zo ook toen het stel bij de première van de musical Piaf was. ,,Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, schreef Rob bij een serie foto’s met Stephanie. Kennelijk heeft de Snollebollekes-zanger daar een hoop kritiek op gekregen, want hij heeft álle reacties onder de post verwijderd.

Briefje

Gisteren onthulde een andere bron dat Miriam op het schoolplein heeft verteld hoe Rob een punt achter de relatie heeft gezet. ,,Ik hoor net van een schoolplein-spion dat de ex van Rob daar heeft verteld dat hij een briefje op de keukentafel had achtergelaten, waarop stond dat hij haar verliet en met zijn minnares naar Parijs vertrok”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,De moeders in Best walgen hier nog steeds van.”

Kinderen

Miriam en Rob hebben samen twee kinderen: Manu en Lola. Dochtertje Lola is nog maar één jaar oud en toen Rob met Stephanie op liefdestrip naar Parijs was, zette ze haar eerste stapjes. Het zijn momenten die Rob als vader niet zou moeten missen, vinden critici.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck