Ex-schoonfamilie MAFS-Malou spreekt zich uit: ‘Blij dat we van haar af zijn’

Schoonfamilie ex blij dat Malou is opgehoepeld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De ex-schoonfamilie van Malou, die dit seizoen te zien is in Married at First Sight, heeft zich uitgesproken op social media. ,,Zo blij dat mijn broertje het licht had gezien”, schrijft de ex-schoonzus van Malou op Facebook.

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is pas vorige week begonnen, maar Malou, die is gekoppeld aan Sarath, kan nú al op veel kritiek van de kijkers rekenen. Waar andere stellen de zon opzoeken tijdens hun huwelijksreis, horen Malou en Sarath dat ze naar Lapland gaan. En daar is Malou absoluut niet blij mee.

‘Vreselijke reactie’

,,Nee, dat vind ik echt niet leuk!”, roept Malou uit wanneer ze hoort dat ze naar Lapland gaan. ,,Dit had ik dus niet verwacht, hè. Ik heb wel zin om dat te onderzoeken. Maar ik had dat liever op Costa Brava gedaan dan in Fins Lapland.” Kijkers weten niet wat ze zien. ,,Wat een vreselijke reactie van Malou. Run Sarath run. Weg van dat verwende mens dat overal negatief commentaar op heeft”, schrijft iemand op X.

Ex-schoonfamilie blij

De reactie van Malou wordt ook op Facebook gedeeld, en daar reageert een oud-bekende van haar op. ,,Haha, zo blij dat mijn broertje het licht had gezien”, schrijft ene Rachel op Facebook, waarop een ander vraagt: ,,Is ze de ex van je broertje?”

Rachel bevestigt dat Malou inderdaad haar ex-schoonzus is. ,,Nou, hij is vast blij dat hij van haar af is”, reageert de ander. ,,Haha, ja en niet alleen hij”, antwoordt Rachel, die benoemt dat Malou in het echt ‘nog erger’ is dan in het programma. De reacties worden door juicekanaal Realityfbi gedeeld. ,,Haar ex-schoonfamilie is blij dat ze van haar af zijn”, schrijft het kanaal op Instagram.

Tags

MARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck