Ex van Barbie staande gehouden door politie

Michael van der Plas
Door: Lies Jansen
19-01-2020

In de nieuwe vlog van Michael en Naomi van der Plas is een opmerkelijke scène te zien. Wanneer het stel samen in de auto zit, worden ze staande gehouden door de politie. Naomi kijkt nerveus toe en filmt het hele gesprek tussen de agent en Michael. Een gesprek met een nogal aparte wending.

Overdonderd

,,Ik dacht al dat jij het was”, zegt de agent tegen Michael. Michael en Naomi lijken nerveus en werken vriendelijk mee. Een beetje overdonderd door de plotse situatie met de politie. Omdat ze geen idee hebben waar dit vandaan komt vraagt Michael naar wat de reden van de aanspraak is. ,,Even kijken hoe het met je is”, zegt de agent.

Een bekende van Michael

De agent is een bekende van Michael. Hij is twee keer bij Michael thuis geweest, wegens verschillende incidenten. De agent was zeer positief over Michael. ,,Hij zei: gaat goed met je he? Ziet er rustig uit”, vertelt Michael in de vlog.

‘Hoe is het met de kids?’

Als de agent vraagt hoe het met de kids gaat, geeft Michael aan dat het op dit moment allemaal goed gaat. Naomi schrok wel. Achteraf geeft ze toe: ,,Ik was gespannen. Kan het nooit een keer normaal, dacht ik. Ik zat echt met gespannen billen in de auto.”

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen