Ex-vriendin verdachte Maddie: ‘Hij ramde mijn hoofd tegen de muur’

Maddie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een ex-vriendin (45) van Christian B. (43), de Duitse verdachte in de vermissingszaak van Madeleine McCann, claimt dat hij haar zwaar heeft mishandeld tijdens hun relatie.

Mishandeling

De vrouw heeft, met de afspraak anoniem te blijven, aan de Britse krant Express verteld over haar relatie met Christian die duurde tot eind 2005. Ze noemt Christian de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten ‘erg charmant’ en ‘erg grappig’, maar toen ze aan het daten waren werd de vrouw steeds banger voor de man. Zo zouden ze ruzie hebben gekregen omdat zij een knuffel gaf aan een mannelijke vriend. De verdachte zou zijn doorgeslagen, greep haar vast en ramde haar een aantal keer met haar hoofd tegen de muur.

Verstopt onder bed

Ook zou Christian de vrouw tijdens hun relatie constant hebben gestalkt. Toen ze op een avond terugkeerde van haar werk als barvrouw in een kroeg, zag ze dat een van haar ramen was ingeslagen en dat de Duitser zich onder haar bed had verstopt.

Volgens haar wilde Christian controleren of ze een andere man mee naar huis nam. ,,Tot nu toe heb ik geweigerd te geloven dat iemand die ik kende betrokken kon zijn bij zo’n verschrikkelijk en misselijkmakend iets als het pijn doen van een kind”, zegt de vrouw. ,,Maar nu ben ik daar niet meer zeker van. Ik begin me af te vragen of hij het heeft gedaan. En als hij het heeft gedaan, moet hij daarvoor gestraft worden.”

‘Een verschrikkelijke klus’

Een andere ex-vriendin van de Duitser vertelde onlangs dat de man de avond voor de verdwijning van de destijds driejarige Maddie iets verdachts zei. ,,Ik heb morgen een klus te doen in Praia da Luz. Het is een verschrikkelijke klus, maar het is iets wat ik moet doen en wat mijn leven zal veranderen. Je zult me een tijdje niet zien.” Daarna verdween Christian en dook pas drie jaar later in de buurt van de Portugese plaats op.

B. zit op dit moment vast in de gevangenis van het Duitse Kiel vanwege een drugsdelict. Hij is in zijn cel aangehouden en op de hoogte gebracht van de verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Maddie.

Tags

Christian BDuitsergestalktMaddieMadeleinMcCannverdachte

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie