Ex-verloofde sleept Connie voor rechter

Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Connie Witteman en haar voormalig verloofde Eugène van Dun zijn nog steeds in een strijd om miljoenen euro’s verwikkeld. Meestal is het de diva die haar ex aanvalt, maar nu sleept Eugène Connie voor de rechter.

‘Ze beweert anders’

Weekblad Party weet meer van wat er momenteel afspeelt tussen de twee ex-geliefden want Eugène vertelt graag wat er aan de hand is. ,, Met Connie sta ik 15 september weer voor de rechter. Nu heb ik haar voor de rechtbank gedaagd. De inzet  is een voorschot op de totale overbedeling. Ook Connie is aanzienlijk overbedeeld en moet mij betalen. Dat is dus heel iets anders dan zij in de media heeft doen beweren en haar klakkeloze beslagleggingen voor 2.5 miljoen.”

Beslagleggingen


Eerder had Connie beslag laten leggen op de gezamenlijke panden van haar en Eugène en zelfs op de scooter van de dochter van haar voormalige verloofde. Ook legde ze beslag op de bankrekeningen en op de huurinkomsten die Eugène vergaard uit hun gezamenlijke panden.

Volgens Eugène zijn al die acties door Connie mede bedoeld om hem in een slecht daglicht te stellen. ,,Allemaal acties met misbruik van media om mij persoonlijk en zakelijk te schaden. Maar zo zie je maar:Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.”

Tags

CONNIE WITTEMANEUGENE VAN DUNRECHTERRECHTSZAKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck