Ex-vriend Anne Lok: ‘Pechtold heeft mijn gezin verwoest’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Anne Lok, de voormalig minnares van Alexander Pechtold die vorige week details van hun relatie openbaar maakte, dumpte haar vriend Fred Neve voor de politicus. De vader van drie van haar kinderen doet nu zijn eigen verhaal.

Buiten spel

Vier jaar lang hadden Anne Lok en D66-fractievoorzitter een relatie. De twee werden verliefd tijdens een landelijk bijeenkomst van D66-leden. Anne, gemeenteraadslid van D66 in Meppel, viel als een blok voor Pechtold. Al snel ontstond er een liefdesverhouding, en beiden kozen voor elkaar en lieten hun huidige partner in de steek.

Fred Neve bleef alleen achter, en zag toe hoe zijn ex-vriendin gelukkig was met Pechtold. Bronnen vertellen Privé dat Fred niet vanaf het begin doorhad dat Anne hem aan het bedriegen was, en al helemaal niet met Pechtold. Toen hij het eenmaal wel wist, en buiten spel stond, werd hij furieus, en zou hij Pechtold hebben geconfronteerd in een gesprek ‘van man tot man’.

Woest

De woede bij Fred is nog niet bekoeld. Vooral één uitspraak van Alexander Pechtold laat het bloed koken, namelijk dat het om zijn privéleven gaat en daarom niet zoveel over de affaire wil zeggen. ,,Dat hij zich erop beroept dat het om privézaken gaat? Bullshit, en een goedkope afleiding. Het gaat hier niet zozeer om wat privé is, maar ook en vooral om integriteit. Iemand die beweert integriteit en privacy te huldigen, en stelt zelf integer te zijn, zou niet hebben bijgedragen aan de vernietiging van een gezien en een moeder. Bij mij is een boel wat privé is beschadigd door meneer Pechtold. Hij is echt de laatste die dat woord mag gebruiken.”

Veel wil Fred verder niet loslaten over de affaire en zijn privéleven. In Meppel gaat het gerucht dat Fred en Anne weer samenwonen, met de drie kinderen van hun samen en de tweeling die Anne tijdens de affaire heeft gekregen. Wie de vader van de tweeling is willen Pechtold en Fred beiden niet zeggen.

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOKEX-VRIENDFRED NEVEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck