‘Ex-vriend Jeffrey is Barbie snel vergeten’

Door: DitjesenDatjes
24-09-2018

Jeffrey Lake maakte afgelopen weekend bekend dat Samantha de Jong de relatie met hem heeft verbroken. Waarom de realityster tot dat besluit is gekomen, vertelt Jeffrey niet. Wel zegt hij kapot van verdriet te zijn.

Afkickkliniek

In juli werd de relatie tussen Samantha en Jeffrey bekend. Ondanks dat Barbie psychische problemen heeft, en daarnaast drugsverslaafd is, wilde Jeffrey toch met haar het liefdesavontuur aangaan. Helaas werden ze snel van elkaar gescheiden, want Barbie werd opgenomen in een afkickkliniek in Schotland. Via een telefoontje heeft de realityster vanuit de kliniek laten weten niet meer met Jeffrey verder te willen.

Feesten

Hoewel hij liet weten dat hij tijd nodig heeft om de break-up te verwerken, heeft Jeffrey afgelopen weekend wel lekker gefeest. En aan vrouwelijke aandacht heeft Jeffrey geen gebrek. En zo slecht ziet hij er ook niet uit. Vind hij het echt zo erg dat Samantha het uit heeft gemaakt, of is hij ook een beetje opgelucht van alle drama af te zijn?

Hij focust zich ieder geval komende tijd op zijn carrière. Al jaren probeert hij door te breken als volkszanger, en nu hij bekend is geworden als vriendje van Barbie gaat het misschien eindelijk lukken.

 

 

 

Meer DenD