‘Ex-vriend Rachel gezocht voor oplichting’

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes is een tijdje samen geweest met haar vriend Mike. Ze hadden samen grote plannen, maar plotseling leek de vrouw van wijlen André Hazes het zat te zijn en besloot ze alleen verder te gaan. Nu vertellen twee ex-vriendinnen van Mike hun ervaringen met hem, en die zijn niet al te positief…..

‘Met noorderzon vertrokken’

Eén van de vrouwen vertelt aan weekblad Story het volgende: ,,Ik heb van 2018 tot begin dit jaar een relatie gehad met Michael. Ja, toen was hij al samen met Rachel, maar daar kwam ik pas later achter.” Inmiddels heeft zij geen contact meer met Mike, of Michael zoals zij de man kent, maar wil ze dat wel. Hij blijkt haar namelijk te hebben opgelicht. ,,Hij kwam met een zielig verhaal naar me toe en zei dat hij dringend geld nodig had.” Uiteindelijk heeft ze hem 9000 euro geleend en maar 2000 euro teruggekregen. ,,Michael was ineens met de noorderzon vertrokken.”

Torenhoge lening

Ook een andere dame heeft een soortgelijke ervaring met Mike. Ene Linda zegt tegen het weekblad: ,,Ik heb van 2015 tot 2018 een relatie met Michael gehad. Na het overlijden van mijn vader was ik vrij labiel. Daar profiteerde hij van.” Ze heeft toen op advies van Michael een lening afgesloten van 25.000 euro om een grotere auto te kopen. ,,Hij had geen structurele inkomsten dus moest ik de lening afsluiten.” De man zou elke maand 215 euro aan haar betalen, maar dat zou maar één keer zijn gebeurd. ,,Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven en kon ik hem niet meer bereiken. Pas daarna kwam ik erachter dat Michael me een lening van 17.000 euro had laten afsluiten en ik 8000 euro rente betaalde.” Inmiddels heeft de vrouw topadvocaat Peter Plasman ingeschakeld in de hoop dat ze haar geld ooit terugkrijgt. 


Story heeft Rachel om een reactie gevraagd, maar zij wilde hier niet op reageren.

Tags

MIKEPETER PLASMANRACHEL HAZESRELATIEWEEKBLAD STORY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck