Ex-vriend verklapt: ‘Maan had een affaire met Marco’

Ondanks liegen Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net nu alles weer vergeven en vergeten lijkt tussen Leontine en Marco Borsato, klapt een voormalige liefde van Maan uit de school. De zangeres zou verklapt hebben dat ze tijdens The Voice een affaire met Marco had…

Marco blijft ontkennen

Nadat de affaire met Iris Hond onthuld werd, werd Marco al snel gelinkt aan nog een aantal jonge vrouwen, waaronder Maan de Steenwinkel. Maar die affaire ontkende Marco in een interview met Linda de Mol. ,,Het is gewoon niet waar. Er is helemaal niets van waar”, zei de zanger toen.

Maar dat er naast Iris Hond meer vrouwen waren waarmee hij zijn Leontine bedroog, ontkende hij ook niet. ,,Het waren nooit langdurige relaties”, zei hij zelf. En hoewel Marco nooit gezegd heeft welke vrouwen dat waren, kwam toch Maan steeds weer naar boven. Maar dat blijft hij tot op de dag van vandaag ontkennen.

Steeds meer boven water

En daar lijkt een voormalige liefde van Maan een stokje voor te steken. ,,Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de voice een affaire had met Marco”, schrijft het showbizzkanaal Realityfbi. ,,Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong.”

Het lijkt erop dat Marco binnenkort weer een toontje lager zingt, want er komt steeds meer boven water. Volgens Yvonne Coldeweijer is de zanger nog steeds niet eerlijk. Zij zegt zeker te weten dat Marco op dit moment Leontine weer bedriegt met een andere vrouw. ,,Ik ben bezig met bewijs verzamelen”, zei Yvonne. Over welke vrouw het gaat, is nog niet bekend.

Tags

AFFAIRELEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMAANMAAN DE STEENWINKELMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie