Ex-vriendin Dave Roelvink: ‘Ik stond ineens met mijn vuilniszakken op straat’

Ex vriendin Dave Roelvink haalt vernietigend uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Julia Mekkes, de ex-vriendin van Dave Roelvink, doet een boekje open over de relatiebreuk vier jaar geleden. Omdat het huis waarin het stel woonde van Dave was, stond Julia op straat. ,,Toen het uit was stond ik daar met mijn vuilniszakken.”

In haar podcast Zogenaamd Succesvol blikt Julia in gesprek met Anke de Jong terug op de relatiebreuk met Dave Roelvink. Ze noemt het een fout dat ze destijds bij Dave in huis woonde. ,,Die fout heb ik zeker gemaakt. Toen ik met Dave ging was hij de eigenaar van het huis. En toen het uit was stond ik daar met mijn vuilniszakken. En toen dacht ik: oké, wat nu?”

Vuilniszakken

Op dat moment had Julia geen idee waar ze naartoe moest. ,,Mijn moeder heeft 55 vierkante meter en dat is natuurlijk niet heel weinig. Alleen die heeft letterlijk één slaapkamer. Dus om nou in haar huis te barricaderen…” Toch deed ze dat uiteindelijk wel. ,,Ik dacht wel: ja shit, dan had je eerst alles redelijk voor elkaar, woonde je samen. En toen leefde ik in een keer uit vuilniszakken. En dat huis van mijn moeder was helemaal volgebouwd met kleding.”

Relatiebreuk

Inmiddels is ook de volgende relatie van Dave gestrand. Hoewel Dave op Instagram liet weten dat hij en Jazzlyn in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan, is dat volgens Yvonne Coldeweijer niet waar. Dave zou namelijk vreemdgegaan zijn. Hij zou met een dame hebben afgesproken in een hotel. ,,Enige tijd geleden heb ik al gebracht dat Dave in september is vreemdgegaan met een meid uit Ermelo”, begon ze haar verhaal. ,,Hij was zo doorgesnoven dat hij het wel een goed idee vond om een escort te bestellen. No joke. Die stond dus ineens in hun hotelkamer en de griet uit Ermelo schrok zich dus dood.”

Vreemdgaan

Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat Dave zijn vriendin zou hebben bedrogen. ,,Afgelopen zomer is hij ook vreemdgegaan in Spanje met een barmeid. Daar heb ik ook zeer betrouwbare spionnen over gesproken.”

Tags

DAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck