Ex-vriendin Gers Pardoel doet aangifte van mishandeling

Gers Pardoel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De bom zou flink gebarsten zijn tussen Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Selina van Gool. Tijdens een vakantie op Curacao zouden de exen zulke erge ruzie gehad hebben, dat de politie ingeschakeld moest worden. Nu beweert een bron dat zijn agressieve gedrag de reden van hun breuk was.

Curacao

Een insider vertelt aan Weekend dat de exen elkaar een paar maanden geleden ontmoetten op Curacao, waar Gers vakantie vierde. Naar aanleiding van een aangifteformulier wat het weekblad in handen kreeg, spraken zij met een bron over een ruzie die tussen Selina en Gers zou hebben plaatsgevonden.

,,Op de dag van aankomst van Selina en hun twee kinderen, Goud en Rocci, ontplofte de bom. Eenmaal herenigd op Curacao mondde hun gekibbel al snel uit in een fikse ruzie, waarbij Selina door Gers zou zijn uitgescholden in het bijzijn van de kinderen”, onthult de bron. ,,Ook zou hij haar hebben bedreigd en naar haar hebben uitgehaald”

Volgens de bron heeft Selina van dit incident aangifte gedaan. ,,Dáár heeft Selina vervolgens aangifte van gedaan. Nee, hij is naar mijn weten niet opgepakt.”

Als het weekblad contact opneemt met Pardoel over het incident ontkent hij alles. ,,Ik weet daar niets van. Nee, niet van de aangifte en ook niet over een ruzie”, aldus de zanger.

Bang

De insider stelt dat Selina bang is voor haar ex en de vader van hun twee kinderen. Zij verblijft volgens de bron nog steeds met haar kinderen op Curacao.

,,Selina wil daar tot rust komen, ze heeft een heftige tijd achter de rug. De twee hebben elkaar niet meer gezien nee, zij blijft wel uit zijn buurt. Ze is bang dat er anders weer wat voorvalt, het is namelijk niet de eerste keer dat hij agressief jegens haar vertoont”.

Ook beweert de bron dat Selina Gers verlaten heeft in 2016 vanwege haar angst voor hem. Zij zou eerder aangifte gedaan hebben van agressief gedrag, waarvoor Gers ook zou zijn opgepakt.

Gers reageert ontkennend op de stellingen van de insider. ,,We hebben dertien jaar een relatie gehad. Dan gebeurt er weleens wat. Ik heb haar mentaal en fysiek niet mishandeld.”

Tags

AANGIFTEEXEX-VRIENDINGERS PARDOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck