Ex-vriendin neemt wraak op presidentsvrouw Melania Trump

Doelwit is Melania Trump|Melania Trump doelwit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Melania Trump, de vrouw van Donald Trump blijkt een bloedhekel te hebben aan Ivanka Trump, de dochter van de president.

Dat onthult Stephanie Winston Wolkoff in haar boek ‘Melania and Me’ dat door deze ex-vriendin van Melania uit wraak is geschreven. Twee jaar geleden werd ze door de Trumps hardhandig de deur is gewezen.

Een vriendschap van 15 jaar eindigde toen naar buiten kwam dat er 26 miljoen dollar was overgemaakt naar het bedrijf van Wolkoff. Ze organiseerde de feesten rond de inhuldiging in januari 2017.

Het boek, dat volgende week in de verkoop gaat, staat vol met sappige verhalen over het gedrag van presidentsvrouw Melania. Hoe ze bijvoorbeeld Ivanka tijdens de inhuldiging van haar man in 2017 zo probeerde te positioneren zodat ze niet op de foto zou komen met haar vader.

‘Block Ivanka’

Die actie maakte onderdeel uit van ‘Operation Block Ivanka’, die door Wolkoff wordt onthuld. Die had tot doel om de invloed van Donalds’ dochter te beperken. Vier jaar later zijn Ivanka en haar man Jared Kushner nog steeds directe en invloedrijke adviseurs van de president.

De haat en nijd tussen stiefmoeder en Ivanka krijgt ruim aandacht. Ivanka zou geobsedeerd zijn door strakke planning als het gaat over gastenlijsten en plekken die gasten aan tafel krijgen toegewezen. Ze wordt door Melania heel cynisch ‘prinses’ genoemd.

Wolkoff gaat heel ver met haar wraakactie. Ze heeft de gesprekken met Melania zelfs opgenomen op tape. Inmiddels is duidelijk dat de presidentsvrouw, die vorige week Ivanka tijdens het voorbijlopen bij de Republikeinse Conventie na eerst een knikje geen blik waardig gunde, negatief uit de school klapt over de kinderen van Trump. Dat laatste wordt beschouwd als ‘not done’ in de Verenigde Staten.

Blunder

Wolkoff suggereert ook dat Ivanka Trump vier jaar geleden betrokken was bij de ‘blunder’ van Melania, die een deel van een oude speech van Michelle Obama oplas tijdens de Republikeinse Conventie. Een medewerker nam destijds de schuld van het plagiaat op zich.

De wraakactie is het resultaat van het einde van een jarenlange vriendschap tussen Wolkoff en Melania, die door Trumps op wrede wijze werd beëindigd. Daarvoor was het koek en ei tussen de twee vriendinnen en bezochten ze samen gala’s en genoten van een het luxe leven.

Wolkoff had een jaar nodig om het vertrek te verwerken, nadat ze door de Trump-pr-machine verdacht werd gemaakt van machinaties en onderdeel werd van onderzoeken. Ze zou ook een half miljoen dollar in haar eigen zak hebben gestoken als vergoeding voor het werk rond de inhuldiging. Melania deed trouwens niets om haar vriendin te beschermen en daarmee werd de basis gelegd voor de wraakactie van nu.

Mel-La-Lania Land

Wat zou er nog meer in het wraakboek over Mel-La-Lania Land, zoals Wolkoff het noemt, staan?

Bijvoorbeeld dat Melania na de inauguratie van haar man in 2017 niet wilde verhuizen naar het Witte Huis, omdat eerst de slaapkamer moet worden opgeknapt en er een nieuwe badkamer moest komen. Haar kantoor werd roze geverfd, terwijl haar man Donald voorkwam dat de slaapkamer een ivoren kleur kreeg.

Boekje open

In deze laatste maanden voor de verkiezingen is het niet alleen Wolkoff die een boekje open doet over de Trumps. Ook het nichtje van Donald, Mary Trump, deed dit weekend weer een duit in het zakje nadat haar boek (Too Much Never Enough) over haar oom inmiddels een bestseller is. Zij liet bij de tv-zender CNN een tape horen van de zus van Donald Trump, Maryanne. Die zegt dat Ivanka Trump al vanaf haar jeugd de absolute oogappel is van haar vader.

Bovendien komt Michael Cohen, de voormalige advocaat en fixer van Trump, binnenkort met een boek (Disloyal) over zijn voormalige vriend en baas. Hij zal ook uit de doeken doen hoe hij hand- en spandiensten verleende aan de huidige president. Zoals het afdekken van slippertjes met onder andere Stormy Daniels en de Russische connecties van Trump. Overigens zit Cohen nog een straf inmiddels thuis uit in verband met corona.

Het is allemaal onderdeel van de realityshow in het Witte Huis, die zich in en rond het Witte Huis zich afspeelt. House of Cards, de roemruchte Netflix-serie, is er niets bij, zo blijkt. De reactie van de Trumps op de onthullingen is altijd kort. ,,Het is niet waar en de schrijver vult zijn zakken dankzij ons”.

Dit is het moment dat Melania Trump Ivanka in het voorbij lopen vriendelijk gedag zegt, maar daarna spreekt haar gezicht boekdelen en is haar blik dodelijk.
Melania
Melania

boek trump

Tags

DONALD TRUMPMARY TRUMPMELANIA TRUMPMICHAEL COHEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck