Ex-vriendin sneert naar Sylvie Meis: ‘Door Instagram ben je Wim kwijt’

Touriya zoekt aandacht van de media
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Touriya Haoud, de voormalige beste vriendin van Sylvie Meis, begrijpt niet waarom Sylvie álles op Instagram deelt. Volgens haar is dat zelfs de reden dat het over en uit is met Wim Beelen. ,,Nu is ze alles verloren!”

Sylvie Meis dacht bij Wim Beelen eíndelijk de ware liefde te hebben gevonden, maar na hun gezinsvakantie in Dubai beëindigde Wim de relatie. Wim wilde in Dubai met zijn dierbaren van een gezinsvakantie genieten, maar Sylvie was alleen maar druk met filmpjes opnemen voor Instagram.

‘Nu is Sylvie alles verloren’

,,Terwijl ze óók tijd met haar vriend en zijn kinderen had kunnen doorbrengen”, zegt Touriya Haoud in gesprek met weekblad Story. ,,Waarom zou je tijdens zo’n liefdesvakantie nog content maken? Je verliest niets wanneer je twee weken niets op social media zet. Nu is ze alles verloren. Dat is zó zonde.”

Instagram

Hoewel Touriya en Sylvie geen vriendinnen meer zijn, gunt Touriya haar wel het allerbeste. ,,Ik gun het Sylvie dat ze eindelijk het grote geluk vindt. Zeker nu we wat ouder worden. Ik ben zelf ook single, en ik hoop dat ik op een dag die ene leuke man ontmoet. En als ik hem dan gevonden heb, zou ik er ook alles aan doen om het te laten slagen!”, vervolgt Touriya. Daarom begrijpt ze niet waarom Sylvie tijdens de vakantie met Wim alleen maar bezig was met Instagram. ,,Zeker als je bedenkt wat ze eerder heeft gezegd om alleen over te blijven.”

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck