Ex-vrouw bekende voetballer hangt vuile was buiten: ‘Hij is vreemdgegaan’

Zweedse voetballer gaat vreemd met 26 jarige atlete
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Shanga, de ex-vrouw van de Zweedse voetballer Emil Forsberg, hangt de vuile was buiten. Zo beweert ze dat Emil haar tijdens hun huwelijk bedrogen heeft…

Een paar maanden na de aankondiging dat ze gaan scheiden, gooit Shanga het geheim van haar inmiddels ex-man op straat. In een bericht op Instagram schrijft Shanga dat Emil haar heeft bedrogen toen ze hoogzwanger was van hun tweede kind.

Vreemdgegaan

,,Het geheim dat mijn familie achtervolgde is eindelijk voorbij. Ik weet nu zeker dat Emil geïnteresseerd was in iemand anders toen ik hoogzwanger was van mijn tweede kind”, schrijft Shanga in het bericht. Vervolgens maakt ze de naam van de vrouw bekend. ,,Haar naam: Fanny Ernestam.”

‘Verwaarloosd’

Het is niet de eerste keer dat Shanga naar haar ex-man uithaalt. Eerder zei ze dat ze haar man altijd heeft gesteund. ,,Maar zelfs liefde heeft zijn grenzen”, schreef Shanga op Instagram. ,,De grootste liefde zijn mijn kinderen en ik wil dat ze hun waarde kennen, net zoals ik de mijne ken. Als vanzelfsprekend worden beschouwd en verwaarloosd zijn is geen liefde.”

Shanga beschuldigde haar man ervan meer met de pers te hebben gepraat dan met zijn eigen familie. ,,Een nieuwe start in New York was blijkbaar een nieuwe start voor jou en je leven. In de kranten hebben we gelezen en gezien dat het goed met je gaat en ‘van elk moment geniet’. Je hebt ook toekomstplannen, die wisten wij ook niet.”

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck