Ex-vrouw Dirk Zeelenberg doet boekje open: ‘Moeilijk om mijn kinderen niet te zien’

Ex-vrouw Dirk klapt uit de school
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dirk Zeelenberg en Suus besloten in 2020 na elf jaar huwelijk ieder hun eigen weg te gaan. Nu, ruim twee jaar later, doet Suus een boekje open over de scheiding. ,,Wat ik soms echt ontzettend moeilijk vind aan de scheiding, is om mijn kinderen niet te zien.”

Volgens Suus hebben zij en Dirk er ‘heel hard voor gevochten’, maar werkte een relatie gewoon niet meer. De scheiding vindt ze vooral verdrietig voor haar kinderen. ,,Als je kinderen hebt – en ik ben heel erg trouw aan mijn gezin – dan weet je dat je de kinderen er verdriet mee doet als je gaat scheiden”, vertelt ze in gesprek met weekblad Party. ,,Het is niet iets wat je zomaar doet.”

Emotioneel

Hoewel Suus geen spijt heeft van de scheiding, vindt ze dat ze naar haar kinderen toe gefaald heeft. ,,Ik had ze dit echt niet gegund en willen besparen, maar ik gun ze ook geen ongelukkige moeder”, legt ze uit. Ook vindt ze het lastig dat ze haar kinderen nu maar de helft van de tijd ziet. ,,Het maakt mij regelmatig emotioneel. Om de kinderen niet meer altijd te kunnen zien, vind ik een nare consequentie, een heel moeilijk gevolg van mijn beslissing om te gaan scheiden.”

Nieuwe liefde

Inmiddels hebben Dirk en Suus allebei een nieuwe liefde gevonden. Suus is samen met Jan Henk, die ze al meer dan dertig jaar kent. ,,Hij was mijn economieleraar op de middelbare school”, vertelt Suus. ,,Ik was toen zestien, zeventien. Er is nóóit iets gebeurd tussen ons, maar ik heb goede herinneringen aan hem.”

Ontmoeting Nicole

Ook Dirk heeft een nieuwe liefde. Hij is samen met de zeventien jaar jongere Nicole. Wat vindt Suus van haar? ,,Ik heb Nicole één keer ontmoet, zij is denk ik een lieve vrouw voor de kinderen. Dirk heeft Jan Henk twee keer ontmoet en dat ging goed. Ik heb het goed gedaan denk ik, in de tweede fase van mijn leven.”

Tags

DIRK ZEELENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck