Ex-vrouw haalt uit naar Andy van der Meijde: ‘Nooit omgekeken naar dochters’

Ex haalt uit naar Andy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Diana, de ex-vrouw van Andy van der Meijde, heeft keihard uitgehaald. Ze zegt dat Andy nooit heeft omgekeken naar hun twee dochters Purple en Isabella, terwijl ze hun vader juist hard nodig hebben.

Het huwelijk tussen Andy en Diana strandde toen Andy vreemdging. Op dat moment woonden ze in Engeland, maar na de scheiding keerde Diana met de kinderen terug naar Italië, waar ze eerder ook al woonde.

‘Dat noem ik geen contact’

Volgens Diana doet Andy tegenover de buitenwereld alsof het contact met zijn kinderen goed is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. ,,Hij heeft Purple in al die tijd twee berichtjes gestuurd. Dat noem ik geen contact. Op haar verjaardag heeft hij niets van zich laten horen. Voor de meiden is de maat vol. Zij vinden het nu ook tijd om onze kant van het verhaal te vertellen”, vertelt Diana in weekblad Story.

Beloftes niet nakomen

Andy zou Purple beloofd hebben om naar Italië te komen om leuke dingen te doen, een belofte die hij niet is nagekomen. ,,Purple stuurde hem een berichtje waarin ze vroeg wanneer hij kwam. Andy antwoordde dat hij geen tijd had, omdat hij moest werken ‘om geld te verdienen voor mama”’, aldus Diana.

Die opmerking maakte haar woest. Naast Purple en Isabella heeft Andy ook nog een dochter in Engeland, en twee dochters met zijn huidige partner Melisa. ,,Uiteindelijk is het zo dat hij maar 108 euro per maand voor ieder van onze meiden betaald. Dat maakt me op zich niet uit, maar het is belachelijk dat hij de alimentatie als argument gebruikt.”

Maagbloeding en paniekaanvallen

Ook zegt Diana dat ze het Andy kwalijk neemt dat hij zijn dochters in de steek laat terwijl ze hun vader juist hard nodig hebben. ,,Ze missen hun vader. Het gaat überhaupt niet zo goed met ze. Isabella heeft vorig jaar in het ziekenhuis gelegen met en maagbloeding, waarvan ze nog steeds de naweeën ondervindt. En Purple kampt met paniekaanvallen.”

Andy reageert

Maar Andy laat aan Story weten zich helemaal niet te herkennen in het verhaal. ,,Isabella wil inderdaad geen contact met mij. Ze heeft me vorige week een berichtje gestuurd dat ze boos op mij is omdat ik Purple geen verjaardagsberichtje heb gestuurd. Maar dat heb ik wel gedaan! Ik stuur haar dagelijks berichtjes, waarin ik zeg dat ik van haar hou en haar mis”, aldus Andy.

De vader zegt dan ook graag zijn kinderen te willen ontmoeten. ,,Ik ben zeker bereid tot een ontmoeting. Het is zelfs mijn grootste wens om ze weer te zien.”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck