Ex-zakenpartner zet Wendy van Dijk hak

Wendy van Dijk
Door: DitjesenDatjes
05-08-2020

Zakenpartners Robbert Boekema en Wendy van Dijk zijn verwikkeld in een flinke ruzie, waarbij de presentatrice zelfs beslag heeft laten leggen op het woonhuis van Robbert. Hij lijkt het er niet bij te laten en zet Wendy nu een hak. 

Merknaam

Bekendeburen is erachter gekomen dat Robbert vorige maand naar de Kamer van Koophandel is gegaan en daar een nieuw bedrijf is gestart: Disq Club B.V. In tegenstelling tot Wendy van Dijk mag hij namelijk wél het woord ‘Disq’, het fitnesshulpmiddel dat ze samen bekend wilden maken, gebruiken. Dat komt omdat Robbert de rechten van het woord bezit. Hij is echter niet zelf de bestuurder van het bedrijf, maar zijn vader. 

Die vader zorgt er ook mede voor dat de beslaglegging van Wendy op het woonhuis van Robbert weinig nut heeft. Eerder was hij hier wel bang voor. Naar eigen zeggen leefden zijn kinderen in angst omdat ze wisten dat Wendy het liefst hun huis zouden afpakten. Nu blijkt dat de vader van Robbert in april een hypotheek heeft verstrekt op de woning en volgens Bekendeburen betekent dat dat het huis bij een in ingebrekestelling verkocht kan worden op een veiling. 

Vakantie

Wendy heeft voor zover bekend geen nieuw bedrijf opgestart. Zij lijkt, zo doet haar Instagram vermoeden, meer bezig met de gezinsvakantie en yoga.

Meer DenD