Exclusief: Tino Martin zingt op het dak van Amsterdam

Instagram
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tinus Kouwenberg, alias Tino Martin, is hard op weg om de meest succesvolle zanger van Nederland te worden. ‘Dromen zijn geen bedrog’ voor de man die bijna 15 jaar lang knokte voor dit succes. Hij trok van de ene naar de andere talentenshow en vooral dankzij sociale media (en zijn talent) haalt hij de top.

Op het dak van Amsterdam nam hij gisteren de clip op van zijn nieuwe single ‘Zij weet het”. Alsof het een wereldster betreft: Tino, modieus gekleed en met zonnebril, zong zijn nieuwe nummer in de novemberzon met de op de achtergrond de hoofdstad.

https://www.instagram.com/p/Bp7FHTBD0JW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Voor de zanger, die bij de Beste Zangers van Nederland het nummer ‘Zij weet het’ al zong, heeft ondanks al het succes, een moeilijk jaar achter de rug. Hij verloor zijn zus Kim, die overleed aan kanker.

In april maakte Tino dit zelf bekend:

,,Op 21-04-2018 om 17:29 uur is mijn lieve zus overleden..ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond..(en zoals jij jezelf altijd noemde). Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen.”

2019 wordt voor de zanger een belangrijk jaar. Want hij zal voor het eerst in zijn leven in een vol Olympisch Stadion gaan zingen op 8 april 2019. En zijn nieuwe album ‘Thuis komen pas de tranen’ gaat bepalen of de volkszanger opnieuw de harten van zijn fans weet te raken.

Merkwaardig is dat Tino Martin tot dusver niet heeft opgetreden bij De Toppers. Is hier sprake van animositeit tussen hem en René Froger? Volgens sommigen is Tino Martin de jongere uitvoering van Froger. Bovendien lijken de stemmen van de twee nogal op elkaar…

Wie echt alles wil weten over Tino Martin leest dan het volgende portret van de zanger dat  afgelopen jaar op DenD is gepubliceerd. Bekijk ook hier alle muziekfragmenten van de succeszanger.

Tino Martin

Tags

AMSTERDAMDENDRENÉ FROGERTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck