Excuses Amsterdamse Zomer na problemen met personeel

Door: DitjesDatjes
03-07-2022

De organisatie van het tweedaagse evenement De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion in Amsterdam heeft zondag zijn excuses aangeboden vanwege problemen die zaterdag ontstonden bij de drank- en eetfaciliteiten. Te weinig personeel en een pinstoring zorgden voor grote drukte.

“Wat was het een geweldige show, maar ook wij zijn net als jullie teleurgesteld in het verloop van deze editie”, staat in een verklaring die zondag onder meer is gepubliceerd door mede-organisatoren Bas Smit en Nicolette van Dam. “We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen, zoals ruim 1/3 van het barpersoneel wat niet op kwam dagen en een pinstoring.”

“We hebben geprobeerd dit op te lossen, maar kregen dit in deze uitdagende markt niet meer voor elkaar”, vervolgt de organisatie. “Onze oprechte excuses. Ook wij hadden dit liever anders gezien en voelen dat we tekort zijn geschoten.”

Voor zondag is De Amsterdamse Zomer “met man en macht bezig” om alles op orde te krijgen. “Als je zin hebt in een bardienst, weet je ons te vinden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD