Excuses van Sky Sports voor onsmakelijke kerstwensen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Twee simpele kerstwensen van de Britse zender Sky Sports zorgden voor enige ophef. Dit was er aan de hand…

Sky Sports, een Britse sportzender die de Formule 1 (F1) verslaat, zorgde voor wat ophef omtrent twee kerstwensen. Op de ene wens was de bolide van Max Verstappen te zien vlak na de crash op Silverstone. De andere kerstwens omvatte de crash van een auto van Hamilton en Verstappen samen. Onder de F1-fans werd dit niet gewaardeerd. Ook Red Bull was hier niet van gediend en heeft dit aan de zender laten weten…

Tekst gaat verder onder de video.

Verwijderd

Sky Sports heeft excuses aangeboden aan Max Verstappen, Lewis Hamilton en de teams. ‘Dit was duidelijk een fout en de beelden zijn verwijderd’, aldus de Twitterpagina van Sky Sports.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Eenmalig opengesteld

Vanmiddag strijden Max Verstappen en Lewis Hamilton om de wereldbeker van de F1. Verstappen heeft een kleine voorsprong. Hij heeft gisteren tijdens de kwalificaties de eerste startpositie gepakt. Bovendien won de Nederlandse coureur meer wedstrijden, dat heeft als gevolg dat áls Verstappen en Hamilton niet in de punten eindigen Verstappen automatisch wint. De race wordt verreden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi om 14.00 uur bij Ziggo Sports. Die zender is dit weekend eenmalig opengesteld zodat iedereen de strijd live kan volgen.

Tags

ABU DHABIAUTOCOUREURCOUREUREXCUSESF1FORMULE 1LEWIS HAMILTONMAX VERSTAPPENRED BULLVOORSPRONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck