Excuses voor Loiza Lamers: ‘Echt heel cool’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Loiza Lamers vertelde in haar documentaire Altijd al Loiza dat ze vroeger heftig is gepest in het dorp waar ze opgroeide. Inmiddels hebben de pesters hun excuses aangeboden aan Loiza.

Dit vertelt Loiza in de podcast 30 minuten RAUW. Het model is transgender en vertelt openhartig over haar verleden. „Op een gegeven moment word je ook wat harder. Ik heb me er ook wel weer makkelijk overheen gezet.” Toch doet het pijn als mensen je pesten. “Het raakt je altijd wel een keer, dus ik kan niet zeggen: ‘Het heeft me nooit geboeid.'”

Excuses

Inmiddels hebben de pesters het boetekleed aangetrokken en hebben ze hun excuses aangeboden aan Loiza. „Het is wel grappig. Ik was met mijn vriend Jelle in Driel met carnaval. En toen zei ik: ‘Kijk, die en die hebben mij zo hard gepest.’ Maar veel van die mensen hebben hun excuses aangeboden. Dus dat is echt heel cool. Na een paar jaar kwam ik in het dorp en was ik een keer op een feestje en toen zei iemand: ‘Luister, we hebben vroeger echt niet leuk gedaan en dat spijt me'”, vertelt ze.

Tags

Loiza Lamers

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie