Expeditie-kijkers raken niet uitgepraat over ‘gemene’ Britte

Door: Charlotte Wijnen
28-11-2021

Het spelletje bij Expeditie Robinson wordt met de aflevering gemener. Britte heeft bij de aflevering van vanavond het spelletje goed gespeeld, maar hiermee verliest ze wel de sympathie van de kijkers thuis. ,,Ik hoef Britte niet in de finale te zien, go home!”

Met een ‘vals spelletje’ wist Britte in een samenzwering met Yuki ervoor te zorgen dat Jasmine uiteindelijk naar huis ging. Jasmine, die door de knappe acteerkunsten van Britte uiteindelijk niet al haar stemmen in had gezet, moest vanavond het eiland verlaten.

Glashard liegen tegen Jasmine

Britte kreeg slechts één stem minder dan Jasmine, en met haar verbaasde blik bij de Eilandraad leek het bijna alsof ze deze uitkomst niet verwachtte. Ze heeft het spelletje goed gespeeld, maar heeft daardoor wel de sympathie van de kijkers thuis verloren. ,,Dit is toch niet normaal hoe Britte recht in het huilende gezicht van Jasmine zit te liegen… Zelfs Yuki wordt er onpasselijk van”, twittert een kijker.

In de vorige aflevering verraadde Britte ook al haar goede vriend René, zo vindt een andere kijker. ,,Britte eerst duw je je gingermaat onder de bus en nu lieg je zo glashard tegen Jasmine… Dit is niet meer de grote Yuki show… Dit is de Manipulatie met Britt show!”

Het liefst zien de kijkers haar dan ook niet in de finale. ,,Ik hoef Britte niet in de finale te zien, go home!”

Meer DenD