Expeditie-kijkers uiten zorgen over ‘graatmagere’ Rob Geus

Rob Geus graatmager
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wederom stond Rob Geus ook in deze aflevering van Expeditie Robinson in het middelpunt van de belangstelling. Maar deze keer ging het niet over zijn eindeloze geklungel, maar over zijn gezondheid. Na elke aflevering lijkt er minder over te blijven van zijn lichaam. ,,Ik hoop dat mijn lichaam me niet in de steek gaat laten.”

Heel erg afgevallen

Rob Geus was in de aflevering van gisteren een stuk minder opgewekt dan normaal. Na 21 dagen op het eiland waarvan hij de meeste tijd heeft doorgebracht op afvallerseiland, dacht hij dat hij het ergste wel gehad zou hebben. Maar de kilo’s vliegen er bij hem vanaf. ,,Ik begin me echt zorgen te maken over mijn gewicht dat snel afneemt”, zei Rob. ,,Ik hoop dat mijn lichaam me niet in de steek gaat laten.”

Met de andere deelnemers gaat het vooralsnog goed, zij lijken veel minder snel af te vallen dan de keurmeester. Deelneemster Sandra Ysbrandy meent dat Rob wel wat voedzaam eten kan gebruiken. ,,Ik vind hem heel erg afgevallen, het zou fijn zijn als we een vis zouden vangen.”

‘Gammel en vermagerd’

Ook kijkers valt het op dat er steeds minder overblijft van zijn lijf en uiten hun zorgen op Twitter. Een foto die rondgaat laat zien hoeveel Rob is afgevallen tijdens zijn deelname. ,,Rob Geus weegt niks meer”, aldus een kijker. Een andere kijker noemt de keurmeester ‘gammel en vermagerd’.

Tags

EXPEDITIEEXPEDITIE ROBINSONROB GEUSROBINSONSANDRA YSBRANDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck