Expeditie-kijkers verward na fout in proef: ‘Doorgestoken kaart?’

Expeditie Robinson blijkt weer doorgestoken kaart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Oplettende Expeditie Robinson-kijkers zagen tijdens de aflevering van gisteravond een fout. Do won het duel op winnaarseiland maar op beeld was te zien dat de uitkomst van haar puzzel helemaal niet klopte. Kijkers denken dat het programma doorgestoken kaart is…

Doorgestoken kaart?

Do, Sandra en Anouk streden in de aflevering van gisteravond om hun plek op winnaarseiland te behouden. De vrouwen moesten met schijven een piramide maken met daarop een getal. De som van elke zijde, bestaande uit vier schijven, moest op twintig uitkomen.

Do won de proef, maar toen de uitkomst van haar puzzel op beeld verscheen, zagen oplettende kijkers dat de som helemaal niet klopte. ,,Twee van de drie zijdes zijn geen twintig Do! Fout dus!”, twittert een kijker geïrriteerd. Een andere kijker heeft het zelf uitgerekend, en komt ook niet op de uitkomst van Do.

Montagefout

Een aantal kijkers twijfelt eraan of het programma doorgestoken kaart is, maar RTL zegt dat het gaat om een montagefout. ,,Dit was niet Do haar laatste uitkomst, maar toch is per ongeluk dit shot gebruikt”, aldus een woordvoerster van de zender. ,,We begrijpen de verwarring, maar het gaat hier dus om een montagefout.”

Tags

ANOUK MAASDOORGESTOKEN KAARTEXPEDITIE ROBINSONSANDRA YSBRANDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck