Expeditie Robinson-Irene reageert op pijnlijke exit: ‘Wat heb ik verkeerd gedaan?’

Irene over Expeditie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Haar exit in Expeditie Robinson kwam voor Irene van de Laar als donderslag bij heldere hemel. Ze werd op brute wijze weggestemd en werd in tranen achtergelaten door haar teamleden. ,,Wat heb ik verkeerd gedaan?”, reageert Irene op de pijnlijke exit.

Maar liefst twee keer cijferde Irene zich weg voor haar teamleden door bij de proeven vanaf de zijlijn toe te kijken. En tóch kreeg ze tijdens de eilandraad een dolk in haar rug. Samen met de vrouwen stemde ze op Frits Wester, maar alle mannen stemden op Irene waardoor zij met één stem meer het eiland moest verlaten.

‘Wat heb ik verkeerd gedaan?’

,,Dan denk je: ‘Ik ga toch niet naar huis? Wat heb ik geflikt? Wat heb ik verkeerd gedaan?”’, vertelt Irene in gesprek met RTL Boulevard. Wel denkt ze zeker te weten dat de vrouwen niet op haar gestemd hebben. ,,Dat hebben we met elkaar afgesproken.”

Pijnlijke exit

Irene heeft wel een idee waarom de mannen ervoor kozen om haar weg te stemmen. ,,Ik denk dat die mannen gezegd hebben: ‘Dat oude wijf moet weg.”’ Ook dit seizoen is er een afvallerseiland, maar of Irene dat aanbod met beide handen aanpakt blijft nog even spannend. ,,Ga ik ja zeggen? Of ga ik naar huis?”

Meer programma’s

De 54-jarige Irene heeft in haar carrière al veel gedaan: ze heeft modellenwerk gedaan en ging daarna presenteren en acteren, onder andere in Onderweg naar Morgen. Ook was ze de afgelopen jaren te zien in programma’s als De Alleskunner VIPS en De Verraders. Haar deelname aan De Verraders liep tot haar grote teleurstelling al snel ten einde. Irene moest als eerste het programma verlaten.

Tags

EXPEDITIE ROBINSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck