Expeditie Robinson: Wie zijn de deelnemers?

Door: Molly Baas
07-08-2018

Gisteren kwam Expeditie Robinson uit met de eerste sneak peak voor het nieuwe seizoen. Op de Facebook van het razend populaire tv-programma kwamen vier video’s uit waarin de deelnemers onherkenbaar in beeld komen. Maar met kleine aanwijzingen zouden fans tóch kunnen raden wie dit jaar de wedstrijd aangaan.

Herken jij de Robinson?

Deze Robinson heeft de beste dansmoves van het eiland. Zie jij wie het is?

Geplaatst door Expeditie Robinson op Vrijdag 3 augustus 2018

Douwe of Jody?

Over de eerste kandidaat is er gelijk al een verdeeldheid onder fans, want wie is deze BN’er? De een denkt zanger Jody Bernal, maar anderen wijzen uit dat Jody geen tattoos op zijn vingers heeft. Een andere zanger die genoemd wordt is Douwe Bob, die wél tattoos op zijn vingers heeft.

Steven van Brunswijk

Hint 2 van wie er mee doet is iets simpeler: Een Bosche Bol en een duidelijk gestalte van een brede kale man. Veel fans geloven dat dit Steven van Brunswijk, ook wel bekend als cabaretier Braboneger, is.

Donny Roelvink

Van het ene realityprogramma naar het andere, fans zijn overtuigd dat dit om hunk Donny Roelvink gaat. Hij is nog net niet terug uit Mexico voor de opnames van Temptation Island VIPS, of Donny schijnt weer getrokken te zijn naar een ver land. Zijn broer Dave deed al mee in een eerder seizoen.

I Am Aisha

Het is nog even afwachten of ze het echt is, maar het heeft er alle schijn van dat de vrouw in het onderstaande filmpje I Am Aisha is. Op Instagram menen volgers haar te herkennen aan haar lange nagels en lange haren. ,,Dit is sowieso I Am Aisha'” reageren meerdere mensen.

 

Meer DenD