Explosie bij huis van vriendin Klaas Otto in Den Bosch

Door: Ditjes en Datjes
31-07-2022

Zaterdagnacht rond 01.15 uur heeft er weer een explosie plaatsgevonden bij het huis van Klaas Otto’s vriendin Gracia K. in Den Bosch. Dit zou al de tweede explosie zijn in de buurt in een week tijd. Otto wordt regelmatig gespot bij het huis van zijn vriendin.

De meermaals veroordeelde Gracia K. en motorclub No Surrender oprichter Klaas Otto, zijn op vakantie als de ontploffing plaatsvindt. Dit is te zien op Otto’s Instagram, waar hij foto’s plaatst poserend met zijn vriendin. De ouders van Gracia K. waren wel thuis. ,,Ik ben blij dat mijn dochter niet thuis was met haar kinderen”, vertelt haar moeder aan Brabant’s Dagblad, op straat in haar pyjama op blote voeten.

Geen gewonden

Kort na de explosie kwamen agenten en de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie ter plaatse. De politie laat weten dat er geen gewonden zijn gevallen. Wat de explosie heeft veroorzaakt is nog niet duidelijk.

Woensdag vond er eerder een ontploffing plaats bij een ander huis gelegen in een straat verderop. Dit huis heeft hetzelfde huisnummer als het huis waar zaterdag- op zondagnacht de explosie plaatsvond. Dit leek een vergissing te zijn en dat het huis van Gracia toen al het doelwit was. Verschillende bronnen melden dit aan Omroep Brabant, maar de politie kan dit niet bevestigen.

Rachel Hazes

Voor de liefdesrelatie tussen Otto en Gracia K., mocht hij Rachel Hazes zijn vriendin noemen. Dit was van korte duur want de relatie heeft maar liefst twee weken stand gehouden…

Meer DenD