Extreem seizoen van ‘Help Mijn Man Is Klusser’

Door: Charlotte Wijnen
10-05-2021

John Williams kijkt zijn ogen uit in dit seizoen van ‘Help Mijn Man Is Klusser’. Al drie jaar lang leeft Jill met haar gezin tussen de kou en het ongedierte. Haar kinderen zijn doodsbang en slapen bij haar in bed, terwijl haar man Marcel ergens anders slaapt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Niet alleen het huis is een puinhoop, maar ook de relatie staat op instorten. ,,Zijn we te laat?” vraagt John zich af. ,,We leven als broer en zus”, geeft Jill toe. Net als vorige week is het wéér een extreme aflevering.

Extreem

,,Beesten? Wat voor beesten?” Presentator John kijkt zijn ogen uit wanneer hij binnenloopt in de bouwval. Overal in het huis zit ongedierte en er zit niet eens een plafond in het huis. De doodsbange kinderen van Jill slapen al jaren bij haar in bed.

,,Mijn man zit alleen maar. Die heeft een heel makkelijk leven.” Jill heeft zelf twee jaar in de schuur geslapen: ,,Het was vreselijk koud daar.” Ze had wel zes dekbedden nodig om het ’s nachts warm te krijgen.

John is stomverbaasd als hij de rest van het huis ziet. ,,Geef die man van mij een schop onder zijn kont. Een slot op de deur maken duurt al drie weken,” zegt de wanhopige Jill. Ze trekt het niet meer.

Heftig seizoen

Presentator John slaat weleens vaker steil achterover door wat hij bij mensen thuis aantreft, maar dit seizoen spant toch wel de kroon. Vorige week zagen we een aflevering waarbij we even in het programma ‘Gestalkt’ zaten. Het lijkt elke aflevering gekker te worden.

Meer DenD