F1-coureur Lando Norris op vrouwenjacht in Zandvoort

Lando zocht contact met vrouwen in Zandvoort
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Lando Norris (22) kondigde aan dat de verkering tussen hem en zijn model-vriendin over is nadat de Formule 1-courier betrapt was op het uitnodigen van een ander, Nederlands, model op een McDonald’s-date. Ook was Norris zeer actief op een dating-app om Nederlandse dames aan de haak te slaan tijdens zijn verblijf in Zandvoort…

Ondanks dat Lando en zijn, nu ex-vriendin, Luisinha (22) poseerde als twee tortelduifjes op social media zo’n drie weken geleden, zou het stel na een jaar er een punt achter hebben gezet. Dit maakt Norris pas bekend zodra er flirterige berichtjes zijn gelekt naar het Nederlandse model Randi Hartman.

Vunzige appjes

,,Ik ben McDonald’s aan het bestellen, kom ook”, schrijft hij naar haar. Dit laat The Sun weten. ,,Ik ben nu vrijgezel”, aldus Norris tegen Hartman. ,,Verwijder ze alsjeblieft haha”, schrijft hij naar Randi en doelt op de privé-berichtjes.

Ook heeft hij een ‘connectie’ met de Nederlandse Sylvana IJsselmuiden (27) op dating-app Raya, onthult het model bij Radio538. ,,Als jij je inbox opent, ben ik gewoon even benieuwd wat jij van mannen allemaal krijgt”, zegt Frank Dane tegen Sylvana en komt daardoor met een ‘scoop’, oftewel een primeur.

Dating-app

,,Ik heb net een Forumle 1 show opgenomen en toen hadden we het over Raya, de dating-app”, begint Sylvana. In de show werd gevraagd of ze de app wilde openen en ‘de eerste die naar voren kwam was Lando Norris!” onthult IJsselmuiden. ,,Dus ik druk op ‘like’ en er staat ‘connect’!” zegt ze verbaasd. Ze stuurt Norris een bericht met “hoooooi” maar kreeg geen reactie want hij was op dat moment aan het racen op Circuit Zandvoort.

Sylvana zegt de connectie niet serieus te nemen. ,,Maar je begint wel te blozen!” zegt Dane. ,,Nee, nee, nee! Ik vind het vooral heel grappig”, aldus het model.

[poll id=”103″]

Tags

F1FORMULE 1LANDO NORRISSYLVANA IJSSELMUIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie