F1-coureurs roepen op tot vaccineren tegen corona

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Bekende en minder bekende namen uit de Formule 1 maken zich niet alleen druk over wat er op het asfalt, maar ook daarbuiten gebeurt. In een recente video roepen de coureurs fans op actie te ondernemen…

De coronavaccins zijn al lange tijd beschikbaar en spelen een cruciale rol om uit de coronacrisis te geraken. Dat beseffen negentien coureurs en enkele hoogwaardigheidsbekleders uit de Formule 1 (F1) zich terdege. Daarom spreken zij zich in een video uit en roepen zij mensen op zich te laten vaccineren. Ook Max Verstappen laat van zich horen. Alleen afzwaaiend coureur Kimi Räikkönen ontbreekt.

80 procent

De afgelopen tijd is het aantal coronabesmettingen weer schrikbarend hoog en is zelfs al een aantal keren gesproken over het zwarte scenario. Sinds eind november is er wel een daling in het aantal nieuwe gevallen per dag waargenomen. Als we terechtkomen in het zwarte scenario houdt dat in dat de intensive cares in Nederland het aantal patiënten niet meer aan kan. Meer dan 80 procent van de Nederlanders van twaalf jaar en ouder zijn op dit moment gevaccineerd. De video met de F1-coureurs is hier te zien.

Tags

CORONACORONACRISISCORONAPANDEMIECORONAVIRUSCOUREURF1FORMULE 1KIMI RAIKKONENMAX VERSTAPPENVACCINATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck