F1 Kampioen Lewis Hamilton slaat Nederlands model aan de haak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Meervoudig Formule 1-kampioen Lewis Hamilton heeft een nieuwe vrouwelijke verovering. Hamilton heeft het Nederlandse model Cindy Kimberly aan de haak geslagen. 

Op foto’s is te zien dat dat de pas 20-jarige Kimberly geen moment van de zijde van de coureur week toen ze aankwamen op de luchthaven El Prat van Barcelona. Hoe het paar elkaar heeft leren kennen, is nog niet bekend.

Het is niet uitgesloten dat Justin Bieber een rol bij de ontmoeting tussen de coureur en het model heeft gespeeld. Het was namelijk Bieber die er vier jaar geleden voor zorgde dat Kimberly in een klap wereldberoemd werd, door op Instagram aan zijn 104 miljoen volgers een foto van Kimberly te posten met de vraag „OMG, who is this?”

Daarna ging het snel met de ster van Cindy. Ze werd benaderd door een modellenbureau en brak internationaal door. Met als resultaat verkering met  Lewis Hamilton oplevert. Of er uiteindelijk ook een serieuze relatie uitkomt, is verre van zeker. Hamilton is een fanatiek ‘modellenjager’, die het nooit lang bij hen uithoudt. Voor hem geldt het spreekwoord: het bezit van de zaak, is het einde van het vermaak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy) op

Tags

LEWIS HAMILTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck