Fabuleus optreden Stromae zonder interview Matthijs

Stromae zonder interview naar huis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De Belgische ster Stromae was zaterdagavond de grote ster in Matthijs Draait Door. Hij zong het indrukwekkende L’enfer (De hel) aan het slot van het programma, maar er kwam tot veler teleurstelling geen interview met de wereldster door Matthijs van Nieuwkerk. De interviewer liet door zijn eigen taalvrees het gesprek met de zanger aan zijn neus voorbijgaan.

‘Merci beaucoup’, was het enige wat er werd gewisseld tussen Van Nieuwkerk en de Belg. Van Nieuwkerk doet geen interviews in vreemde talen omdat hij ze niet voor de volle 100% beheerst.

Stromae, die enkele weken geleden zijn nieuwe single nog spontaan tijdens een interview met het Franse Journaal inzette, zorgde voor een sensationeel slot van Matthijs’ muziek- en interviewprogramma.

In L’enfer zingt Paul van Haver, de echte naam van de wereldster, over zijn eenzaamheid en suïcidale gedachten die hij in de afgelopen jaren had. Ook bij Matthijs was er veel aandacht voor de uitvoering van het nummer met strijkers en een deel van een operakoor dat meezong. Kosten noch moeite werden gespaard, tot groot enthousiasme van de kijkers. Er keken ruim een miljoen Nederlanders naar de show.

De afgelopen dagen was er veel promotie voor de concerten die Stromae volgend jaar in AFAS Live gaat geven. De kaarten vliegen de deur uit.

Tags

AFASMATTHIJS VAN NIEUWKERKSTROMAE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck